A Nemzeti Akkreditációs Hatóság megtartotta a ConformiTICs Lab Kft. MSZ EN ISO 17025:2018 szerinti akkreditációs auditját, aminek eredményeként a cég már akkreditált laboratóriumával szolgálja ki meglévő és jövőbeni Partnereit.

ISO/IEC 17025 szabvány a vizsgáló- és kalibráló laboratóriumok felkészültségének általános követelményeit határozza meg. A laboratórium az akkreditálás során igazolja, hogy teljesíti ezeket a követelményeket.

Az akkreditációs terület az alábbiakra terjed ki: 

gyógyászati villamos készülékek, gyógyászati villamos készülékekben és gyógyászati villamos eszközökben használt riasztók, ideg- és izomstimulátorok, elektrokardiográfok, elektroenkefalográfok, elektrokardiográf monitor készülékek, ambuláns elektrokardiográfiai rendszerek, szívdefibrillátorok, automatikus, nem invazív vérnyomásmérők, villamos mérő- , szabályozó- és laboratóriumi készülékek, elemzési és egyéb célú automatikus és félautomatikus laboratóriumi készülékek követelményei, In vitro diagnosztikai (IVD) gyógyászati készülékek kiegészítő követelményei, információtechnikai berendezések, audio/video, információ- és kommunikációtechnikai berendezések laboratóriumi vizsgálata

A képen, kollégáink, a sikeres akkreditációt követően

Eredeti dokumentumok elérhetők itt:

ConformiTICs Lab HATÁROZAT

ConformiTICsLab RÉSZLETEZŐ OKIRAT

Az akkreditációs scope az alábbi területre terjed ki